https://www.ecxs.nl/werkwijze
 

Een professionele aanpak

Gericht op gebruiksvriendelijke oplossingen, tijdsbesparing, kostenbesparing en foutreductie.

Werkwijze

Een professionele aanpak die is gericht op gebruiksvriendelijke oplossingen die zorgen voor snelle acceptatie door de gebruikers en resulteren in tijdsbesparing, kostenbesparing en foutreductie.

Uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen en een projectmatig aanpak met beproeft stappenplan.

Stap 1 Een oriënterend gesprek

We maken een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek komt het doel van uw app, de gewenste uitstraling en het type gebruiker(s) waar u zich op richt aan bod. Na dit gesprek ontvangt u een offerte.

Stap 2 Het ontwerp

Op basis van één of meerdere gesprekken maken we een ontwerp. Is het ontwerp klaar, dan bekijken we het samen kritisch. Wat is goed en wat kan nog beter? We gaan daarbij net zo lang door, tot het ontwerp akkoord is.

Stap 3 De techniek

Het ontwerp wordt omgezet naar een werkende app. We maken een afspraak om te laten zien hoe de app werkt.

Stap 4 Fijn slijpen

Voordat de app live gaat, kijken we nog eens kritisch naar de indeling en werking en lopen we de punten van ons eerste gesprek nog eens na.

Stap 5 Evaluatie

Mocht u daar prijs opstellen, dan voeren we ook nog een evaluatiegesprek. Daarin komen bijvoorbeeld aanvullende mogelijkheden aan bod.

Stap 6 Support

Uitgebreide Support en Customer Care afdeling die u meteen te woord staat en uw systemen rond de klok voor u in de gaten houdt. Ook voor de hosting van uw server.

 

Meer informatie over een maatwerk oplossing? Bel dan naar 035 - 52 33 819